Εταιρικά

Αφήστε την travelco να είναι ο οικοδεσπότης σας στην Κέρκυρα

Ας συζητήσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους του προγράμματός σας. Η διαδικασία αίτησής μας για την ενσωμάτωση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο είναι απλή και απρόσκοπτη.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Μόλις μας δώσετε τις ζωτικές πληροφορίες για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας, οι έμπειροι ειδικοί μας θα τις πάρουν από εκεί. Και αν έχετε απορίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είμαστε εδώ μέρα ή νύχτα για να σας βοηθήσουμε.

  Τι μπορούμε να κάνουμε

  Κίνητρα & Συνεργασία ομάδας

  Κλείστε την προσαρμοσμένη εμπειρία σας στην Κέρκυρα, την οποία η ομάδα σας θα έχει τον καλύτερο χρόνο!

  Με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, θα λάβουμε υπόψη το πολιτιστικό προφίλ των πελατών μας, ώστε να έχουν μια αίσθηση της φιλοξενίας και της ευγενικής φύσης των ντόπιων.

  Οργάνωση εκδηλώσεων

  Σας παρέχουμε μια εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης, είτε πρόκειται για εορταστικό δείπνο είτε για τελετή απονομής βραβείων, για ιδιωτικό ή για δραστηριότητα.

  Κάθε στιγμή της τελειότητας κρύβει μερικές εκατοντάδες στιγμές σκληρής δουλειάς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο ταξιδιών έχει να κάνει με κάθε στιγμή την τελειότητα.

  Εκθέσεις & Συναντήσεις

  Αν θέλετε να οργανώσετε ένα συνέδριο ή μια συνάντηση στην Κέρκυρα, πάντα έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

  Μαζί με τους συνεργάτες μας, που εκπροσωπούνται από μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και ειδικεύονται στη διοργάνωση εκδηλώσεων, θα ολοκληρώσουμε με επιτυχία κάθε έργο.

  Προσφέρουμε επίσης βοήθεια για την πρόσβαση σε οποιαδήποτε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα όλο το χρόνο.