Μονοήμερη Εκδρομή στη Λευκάδα 24/06

Duration day tour
Schedule Sunday
Languages
flag English
flag Greek
From 40 € /person

Overview

Δευτέρα 24 Ιουνίου Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Λευκάδα

Το ταξίδι μας ξεκινάει από το λιμάνι της Κέρκυρας 07:00, δίπλα στα εκδοτήρια, φεύγουμε με το πρωινό πλοίο για Ηγουμενίτσα, όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης για τον εαρτασμό της πολιούχου του νησιού. Ένα ιστορικό μοναστήρι που βρίσκεται στη Λευκάδα. Η Παναγία Φανερωμένη είναι αφιερωμένη στη Κοίμηση της Θεοτόκου, που είναι παράλληλα και η προστάτιδα του νησιού. Αποτελεί για αιώνες το θρησκευτικό κέντρο του νησιού ως το αρχαιότερο και μεγαλύτερο μοναστήρι. Επόμενη στάση στο χωριό Νυδρί, είναι γνωστό και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο όλου του νομού. Το χωριό έγινε ιδιαίτερα γνωστό, όταν το 1963 ο εφοπλιστής Αριστοτέλης Ωνάσης αγόρασε την αντικρινή νησίδα Σκορπιός. Σήμερα το μέρος παραμένει ένας δημοφιλέστατος προορισμός μιας και προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες του την τέλεια ισορροπία μεταξύ κορυφαίων παροχών, απλότητας και ομορφιάς. Εκεί θα έχουμε την ευκαρία να απολαύσουμε τη βόλτα μας στους εμπορικούς δρόμους του νησιού με άφθονες επιλογές για καφέ και ψώνια. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη Λευκάδα όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό , βόλτα και καφέ. Το απογευματάκι θα αναχωρήσουμε για την Ηγουμενίτσα όπου θα πάρουμε το απογευματινό φέρυ για την επιστροφή μας στην Κέρκυρα.

Included

  • Εισιτήρια με το πλοίο Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα
  • Μεταφορές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για άτομα έως 75 ετών
  • Συνοδός
  • Φ.Π.Α, τέλη διανυκτέρευσής, φόροι & διόδια

Excluded

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους Ποτά, έξοδα διασκέδασης και ό, τι αναφέρεται ως προορατικό στο πρόγραμμα.
Book Now
medal
Top Rated

Choose Travelco and enjoy excellent transportation and tours services with the best company.

call-center
24/7 customer service

Our top priority is to create a long-term relationship with you, offering 24/7 excellent customer service.

certificate_1-01
30 Years of experience

Our extensive experience in the sector of tourism helps us create the best options for tours and transportation for you.