ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΗΛΙΟ & ΜΕΤΣΟΒΟ 18/02

Duration day tour
Schedule Sunday
Languages
flag English
flag Greek
From 40€ /person

Overview

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: Χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου & Μέτσοβο

Το ταξίδι μας ξεκινάει από το λιμάνι της Κέρκυρας 07:00, δίπλα στα εκδοτήρια, φεύγουμε με το πρωινό πλοίο για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω της Εγνατίας Οδού και σε απόσταση μόλις 9χμ. από το Μέτσοβο στο χωριό Ανήλιο βρίσκεται τo “Anilio Ski Resort”, το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας.

Το resort διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και snowboarders, αλλά και δυνατότητα για καταβάσεις σε απάτητο χιόνι. Δίπλα στις πίστες και το παρκινγκ υπάρχει ένα καταπληκτικό πετρόχτιστο σαλέ, σε δυο επίπεδα, με δυο τζάκια και απεριόριστη θέα στις πίστες, τα Τζουμέρκα, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια. Εκεί οι επισκέπτες σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον μπορούν να απολαύσουν καφέδες και ροφήματα, ελαφριά σνακ και πίτες, αλλά και τοπικό τσίπουρο με παραδοσιακούς μεζέδες.

Στη συνέχεια δεύτερη στάση μας θα είναι στο Μέτσοβο για να πάρουμε το μεσημεριανό μας επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλές ντόπιες συνταγές και φρεσκότατα καλοψημένα κρεατικά! Αυτή η εκδρομή δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο αφού συνδυάζει τους λάτρεις των χειμερινών σπόρ μαζί με τους καλοφαγάδες και εκείνους που αναζητούν ολιγοήμερες εξορμήσεις ώστε να φορτίσουν ξανα τις μπαταρίες τους. Το απογευματάκι θα αναχωρήσουμε για την Ηγουμενίτσα όπου θα πάρουμε το απογευματινό φέρυ για την επιστροφή μας στην Κέρκυρα.

Included

 • Εισιτήρια με το πλοίο Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα
  Μεταφορές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για άτομα έως 75 ετών
  Συνοδός
  Φ.Π.Α, τέλη διανυκτέρευσής, φόροι & διόδια

Excluded

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά, έξοδα διασκέδασης και ό, τι αναφέρεται ως προορατικό στο πρόγραμμα.
Book Now
medal
Top Rated

Choose Travelco and enjoy excellent transportation and tours services with the best company.

call-center
24/7 customer service

Our top priority is to create a long-term relationship with you, offering 24/7 excellent customer service.

certificate_1-01
30 Years of experience

Our extensive experience in the sector of tourism helps us create the best options for tours and transportation for you.