3-ήμερη εκδρομή Καρναβάλι Ξάνθης 16-18/03

Duration 3 days
Schedule Saturday, Sunday, Monday
Languages
flag English
flag Greek
From 150€ /person

Overview

1η ημέρα Σάββατο: Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Καβάλα

Συνάντηση στις 7:00, στα εκδοτήρια στο λιμάνι της Κέρκυρας και επιβίβαση στο πλοίο. 09:15 αναχώρηση από Ηγουμενίτσα, συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Εγνατίας Οδού , με τις απαιτούμενες στάσεις για ξεκούραση, καφέ και φαγητό με προορισμό τη Καβάλα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα, ελεύθερος χρόνος και γνωριμία με τη πόλη της Καβάλας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Κυριακή: Kαβάλα – Πόρτο Λάγος – Λίμνη Βιστωνίδα – Καρναβάλι Ξάνθης

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με προορισμό τη Λίμνη Βιστωνίδας. Έναν από τους ομορφότερους υδροβιοτόπους της Ελλάδας. Ύστερα θα επισκεφθούμε το γραφικό Πόρτο Λάγος, το οποίο βρίσκεται στο σημείο όπου η Λίμνη Βιστωνίδα ενώνεται με το θρακικό Πέλαγος. Σήμα κατατεθέν του χωριού είναι η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω, μίας ξύλινής πλωτής εξέδρας. Κατόπιν ξεκινάμε για τη πόλη της Ξάνθης, την Πόλη με τα χίλια χρώματα, τους ήχους και τη ζωή. Στη Ξάνθη συναντάμε αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτους δρόμους, που συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντικής πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Το καρναβάλι της Ξάνθης αγκαλιάζεται από ξέφρενους ρυθμούς, χαρούμενες φιγούρες καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χορούς σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί, που θα μας βάλουν στο κλίμα των αποκριών. Το καρναβάλι της Ξάνθης θα έχουμε αρκετό χρόνο να ευχαριστηθούμε το φαντασμαγορικό γεγονός και να γευματίσουμε σε ένα απο τα πολλά μαγαζάκια που υπάρχουν, Ύστερα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Καθαρά Δευτέρα: Καβάλα – Αμφίπολη – Βέροια – Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα

Μετά το Πρωινό μας ξεκινάμε την Καθαρά Δευτέρα, με δύο σημαντικές, επισκέψεις. Πρώτη μας στάση στο λιοντάρι της Αμφίπολης. Επόμενος προορισμός μας η όμορφη πόλη της Βέροιας όπου εκεί θα κάνουμε κούλουμα. Νωρίς το απόγευμα μέσω Εγνατίας και Εθνικής Οδού, με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα για να πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα.

Included

  • Εισιτήρια με το πλοίο Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα
  • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Κεντρικό Ξενοδοχείο στη Καβάλα (3*) με πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης για άτομα έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α, τέλη διανυκτέρευσής, φόροι & διόδια

Excluded

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ποτά, έξοδα διασκέδασης
Book Now
medal
Top Rated

Choose Travelco and enjoy excellent transportation and tours services with the best company.

call-center
24/7 customer service

Our top priority is to create a long-term relationship with you, offering 24/7 excellent customer service.

certificate_1-01
30 Years of experience

Our extensive experience in the sector of tourism helps us create the best options for tours and transportation for you.