2ήμερη Εκδρομή Τρίκαλα – Μύλος των Ξωτικών (Αναχωρήσεις: 2/12, 9/12, 10/12, 11/12)

Duration 2 days
Schedule Saturday, Sunday, Monday, Tuesday
Languages
flag English
flag Greek
From 75€ /person

Overview

1η ημέρα: Ηγουμενίτσα-Τρίκαλα – Μυλος των Ξωτικών

Μια υπέροχη εκδρομή για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά!

Το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Κέρκυρας, ώστε να αναχωρήσουμε με το πρωινό ferry boat για την Ηγουμενίτσα. Μέσω της Εγνατία Οδού θα φτάσουμε στην πόλη των Τρικάλων όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο μαγευτικό Μύλο Ματσόπουλου, εκεί όπου για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες του ο “Μύλος των Ξωτικών”, έτοιμος να μαγέψει και να συνεπάρει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα του, τους μικρούς & μεγάλους επισκέπτες του.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό… «O Μικρός Πρόγκιπας στο πλανήτη των Χριστιυγέννων». Κατά τον ελεύθερο μας χρόνο, θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το σπίτι του Άη Βασίλη, το Βασίλειο των παιχνιδιών, το Βασίλειο του Πάγου, το Βασίλειο των Ζαχαρωτών, το Σοκολατένιο εργοστάσιο και το Ταχυδρομείο των Ξωτικών. Λαμβάνοντας μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες, και βιώνοντας τα παραμύθια των Χριστουγέννων πιο ζωντανά από ποτέ. Στον εσωτερικό χώρο του Μύλου θα απολαύσουμε όλα τα υπέροχα γλυκίσματα παρασκευασμένα από τα χεράκια των μικρών ξωτικών!!

18:00 συγκέντρωση και επιστροφή για την πόλη των Τρικάλων όπου στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, δίπλα στο Ληθαίο ποταμό, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τις βόλτες, το φαγητό ή τον καφέ μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ηγουμενίτσα-Τρίκαλα – Μυλος των Ξωτικών

Μετά το πρωινό μας θα ετοιμάσουμε τις αποσκεύες και θα αφήσουμε το ξενοδοχείο. Θα αναχωρήσουμε για τη δεύτερη μέρα μας στο Μύλο των ξωτικών, όπου θα παραμείνουμε για 3 ώρες.

13:00 Συγκέντρωση και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό τα Μετέωρα. Θα έχουμε περίπου 2 ώρες για να επισκευθούμε τη Ιερά Μονή Βαρλαάμ και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου. Επίσκεψη στο εσωτερικό της

μονής περιήγηση και φωτογραφίες.

15:30 Αναχώρηση με προορισμό την Καλαμπάκα για φαγητό. 17:00 συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατόπιν επιστροφή στο νησί μας με όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες!

Included

  • Εισιτήρια με το πλοίο Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα
  • Μεταφορές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για άτομα έως 75 ετών
  • Συνοδός
  • Φ.Π.Α, τέλη διανυκτέρευσής, φόροι & διόδια

Excluded

  • Ποτά, γεύματα, έξοδα διασκέδασης και ό, τι αναφέρεται ως προορατικό στο πρόγραμμα.
Book Now
medal
Top Rated

Choose Travelco and enjoy excellent transportation and tours services with the best company.

call-center
24/7 customer service

Our top priority is to create a long-term relationship with you, offering 24/7 excellent customer service.

certificate_1-01
30 Years of experience

Our extensive experience in the sector of tourism helps us create the best options for tours and transportation for you.