Μονοήμερη Εκδρομή στο Μύλο των Ξωτικών (αναχωρήσεις: 3/12 – 6/12 – 10/12 -17/12 & 26/12)

Duration day tour
Schedule Monday, Tuesday, Thursday
Languages
flag English
flag Greek
From 35€ /person

Overview

Ημέρα 1η: Ηγουμενίτσα-Τρίκαλα – Μυλος των Ξωτικών

Μια υπέροχη εκδρομή για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά!

Το ταξίδι μας όπως πάντα θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Κέρκυρας το πρωί της Κυριακής, θα δώσουμε ραντεβού στο κιόσκι δίπλα από τα εκδοτήρια νέου λιμένα, ώστε να αναχωρήσουμε με το πρωινό ferry boat.

Στη συνέχεια, θα φτάσουμε στην πόλη των Τρικάλων όπου και θα παραμείνουμε στον μαγευτικό Μύλο Ματσόπουλου, εκεί όπου για 11η συνεχόμενη χρονιά ανοίγει τις πύλες του ο “Μύλος των Ξωτικών”, έτοιμος να μαγέψει και να συνεπάρει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα του, τους μικρούς & μεγάλους επισκέπτες του, για 5 ώρες.

Φέτος, στον Μύλο των Ξωτικών ζωντανεύει η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Κατά τον ελεύθερο μας χρόνο, θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το σπίτι του Άη Βασίλη, το Βασίλειο των παιχνιδιών, το Βασίλειο του Πάγου, το Βασίλειο των Ζαχαρωτών, το Σοκολατένιο εργοστάσιο και το Ταχυδρομείο των Ξωτικών. Λαμβάνοντας μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες, και βιώνοντας τα παραμύθια των Χριστουγέννων πιο ζωντανά από ποτέ. Στον εσωτερικό χώρο του Μύλου θα απολαύσουμε όλα τα υπέροχα γλυκίσματα παρασκευασμένα από τα χεράκια των μικρών ξωτικών!!

Για όσους ενδιαφέρονται μετά την άφιξη μας στο Μύλο, το λεωφορείο θα αναχωρήσει για την πόλη των Τρικάλων όπου στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, δίπλα στο Ληθαίο ποταμό, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τις βόλτες, το φαγητό ή τον καφέ μας.

Αναχώρηση το μεσημέρι απο τα Τρίκαλα για το Μύλο των ξωτικών όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και στις 17:00 συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατόπιν επιστροφή στο νησί μας με όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες!

Included

  • Εισιτήρια με το πλοίο Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα
  • Μεταφορές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης για άτομα έως 75 ετών
  • Συνοδός
  • Φ.Π.Α, τέλη διανυκτέρευσής, φόροι & διόδια

Excluded

  • Ποτά, γεύματα, έξοδα διασκέδασης και ό, τι αναφέρεται ως προορατικό στο πρόγραμμα.
Book Now
medal
Top Rated

Choose Travelco and enjoy excellent transportation and tours services with the best company.

call-center
24/7 customer service

Our top priority is to create a long-term relationship with you, offering 24/7 excellent customer service.

certificate_1-01
30 Years of experience

Our extensive experience in the sector of tourism helps us create the best options for tours and transportation for you.